Les consultes OnLine, són actualment una manera ideal d’apropar la psicologia a aquelles persones que per diversos motius no poden accedir a la consulta de manera presencial.

A través de Videoconferència s’atenen als pacients de la mateixa forma que es faria presencialment.

Gràcies a que les noves tecnologies han canviat les formes de relacionar-nos, comunicar-nos i informar-nos, això ens permet també poder realitzar una teràpia psicològica efectiva i de qualitat des de casa teva.

Consultar a un psicòleg online consisteix en realitzar una teràpia, de la mateixa manera que es faria tradicionalment, però en aquest cas utilitzant els mitjans i avantatges que ens ofereix Internet.

Com Funciona:

En primer lloc caldrà omplir el Formulari d’Avaluació per a la primera visita, un cop enviat, em posaré en contacte per concretar dia i hora de la consulta en un màxim de 24-48 hores.
La visita té una durada de 50-60 minuts i es complementarà amb materials, bibliografia, exercicis i tasques a fer entre sessions, sempre adaptades a les necessitats de cada cas, per tal que es pugui anar treballant i avançant el procés de millora entre les sessions de tractament.

Pagament:

La Consulta OnLine s’haurà d’abonar abans del dia de la visita.
El pagament es realitza mitjançant transferència bancària.

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació.