T’ANIMES A PARTICIPAR?

CURSOS I TALLERS


Quan no estic a consulta m’agrada crear espais grupals, ja sigui en forma de tallers o en conferències.

La meva metodologia de treball és vivencial, doncs sé que és només a través de l’experiència que aconseguim un aprenentatge real. Cada grup té la seva essència particular. M’agrada crear espais en els que aprenguis de tu junt amb el grup, en els que transformis la teva idea de l’amor, el sexe i de tu mateix/a.

Si t’animes a participar en les meves xerrades o tallers trobaràs:

PRÒXIMS CURSOS


ENAMORA’T DE TU…

I construeix la teva pròpia història d’amor.

Si vols construir una història d’amor per tota la vida, no et pots oblidar de la persona més important que hi ha en la teva vida: TU.

Aconsegueix les bases que et permetin construir una relació d’amor sòlida amb tu mateix/a.

PARELLES REALS, PARELLES FELICES!

Aprén a constrir una relació de parella sana i feliç.

Les relacions amoroses segueixen estant envoltades de creences i expectatives que generen frustració i instatisfacció. Coneix  els pilars sobre els que es sustenten les parelles reals per a que puguis construir les bases d’una relació de parella estable, satisfactòria i madura.

SEXUALITAT I EROTISME PER A DONES

Descobreix i gaudeix amb el potencial real del teu cos de dona.

Aprèn a gaudir de la teva sexualitat de manera lliure, relaxada i divertida. Coneix com s’expressa el teu cos i com funciona la teva ment per a que puguis construir el teu propi còctel sexual.

SUBSCRIU-TE A LA MEVA NEWSLETTER


Rebràs recursos per construir la teva pròpia història d’amor i estaràs al dia de totes les meves xerrades, tallers i novetats.

*El contingut de la Newsletter serà en castellà.