CURSOS I TALLERS

ENAMORA’T DE TU…
I construeix la teva pròpia història d’amor.

Si vols construir una història d’amor per tota la vida, no et pots oblidar de la persona més important que hi ha a la teva vida: TU. Aconsegueix les bases que et permetin construir una relació d’amor sòlida amb tu mateix/a.

No t’agrada la imatge que et retorna el mirall?

Ets crític amb tu mateix?

Quan et compares et sents inferior a la resta o menys afortunat?

Veus abans els teus defectes que els teus talents?

Si has respost afirmativament a més de tres de les anteriors preguntes, necessites urgentment enamorar-te de tu.
No es tracta de construir un idil·li d’amor passatger (com els amors d’estiu) sinó un d’apassionat per a tota la vida. En un idil·li passatger només aconseguiràs recitar-te les teves virtuts al mirall però no te les creuràs. I per tant no arribaràs a estimar-te de manera profunda i sincera.
I jo vull ajudar-te a que construeixis una història d’amor amb tu per a tota la vida.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Et proposo descubrir-te de manera genuïna. Vull ajudar-te a que construeixis una autoestima positiva i per aconseguir-ho necessites transformar la idea que tens de tu i conèixer-te de debò.

Serà un espai d’amor i respecte, participatiu i reflexiu, en el que a través de diferents dinàmiques t’ajudaré a transformar la teva mirada interior per una de més amable, amorosa i sincera.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?

Vull ajudar-te a que descobreixis com et veus i que penses de tu, que t’observis, et miris i et qüestionis, sense judici i amb amor. Que coneguis com t’expresses, com t’emociones i com penses.

Tota història d’amor amb un mateix necessita coneixement, per aquest motiu vull oferir-te l’espai i els recursos per a que et coneguis. Junts farem un petit viatge al teu món interior.

EL TEU MAPA MENTAL (el teu comecocos particular)

Guanyaràs consciència sobre el teu mapa mental. Aconseguiràs escoltar el teu diàleg interior per traduir aquells missatges de tu que estiguin distorsionats.

SENT EL TEU COS ATRACTIU

Aconseguiràs perdre la por al mirall. Descobriràs el teu vertader atractiu i et sentiràs més segur/a amb el teu cos.

LES TEVES LLUMS I LES TEVES SOMBRES

Tindràs consciència a parts iguals de les teves limitacions i dels teus talents. Perquè gràcies a totes elles ets qui ets i està bé que així sigui.

TU AMB ELS ALTRES

Aprendràs a relacionar-te i a comunicar-te de manera assertiva, amb major seguretat i confiança en tu i sempre des del respecte cap als demés..

UN IDIL·LI PER A TOTA LA VIDA

T’enduràs les eines que necessites per mantenir la teva relació d’amor amb tu per a tota la vida.

ACONSEGUEIX LA TEVA PLAÇA

Data del proper taller: Maig del 2018

Places limitades, s’assignaran per ordre d’inscripció