CURSOS I TALLERS


ENAMORA’T DE TU…
I construeix la teva pròpia història d’amor.

Si vols construir una història d’amor per tota la vida, no et pots oblidar de la persona més important que hi ha a la teva vida: TU. Aconsegueix les bases que et permetin construir una relació d’amor sòlida amb tu mateix/a.

No t’agrada la imatge que et retorna el mirall?

Ets crític amb tu mateix/a?

Quan et compares et sents inferior a la resta o menys afortunat/da?

Veus abans els teus defectes que els teus talents?

Si has respost afirmativament a més de tres de les anteriors preguntes, necessites enamorar-te de tu.
No es tracta de construir un idil·li d’amor passatger (com els amors d’estiu) sinó un d’apassionat per a tota la vida. En un idil·li passatger només aconseguiràs recitar-te les teves virtuts al mirall però no te les creuràs. I per tant no arribaràs a estimar-te de manera profunda i sincera.
I jo vull ajudar-te a que construeixis una història d’amor amb tu per a tota la vida.

Ara bé, no pensis que l’autoestima, és un destí al que hem d’arribar, com si quan ho aconseguissis ja tinguessis la feina feta. És més aviat una manera de caminar per la vida. L’autoestima canvia, evoluciona i es transforma depenent del moment vital i personal en el qual estiguis vivint.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Et proposo descubrir-te de manera genuïna. Vull ajudar-te a que construeixis una autoestima positiva i per aconseguir-ho necessites transformar la idea que tens de tu i conèixer-te de debò.

Serà un espai d’amor i respecte, participatiu i reflexiu, en el que a través de diferents dinàmiques t’ajudaré a transformar la teva mirada interior per una de més amable, amorosa i sincera.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?

Vull ajudar-te a que descobreixis com et veus i que penses de tu, que t’observis, et miris i et qüestionis, sense judici i amb amor. Que coneguis com t’expresses, com t’emociones i com penses.

Tota història d’amor amb un mateix necessita coneixement, per aquest motiu vull oferir-te l’espai i els recursos per a que et coneguis. Junts farem un petit viatge al teu món interior.

Data del proper taller: 25 d’octubre de 16h a 20h

Preu Promocional: 59€ abans del 11 d’octubre

Preu: 70€ (a partir del 12 d’octubre)

– Serà a Barcelona, i el lloc està pendent de confirmar –

Places limitades, s’assignaran per ordre d’inscripció

Obrir whatsapp
1
Hola! En que et puc ajudar?
Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)