LA VIDA ESTÀ PLENA DE CANVIS

SERVEIS


PSICOTERÀPIA PER A CRISIS EMOCIONALS I VITALS

ET SENTS PERDUT I NECESSITES UNA BRÚIXOLA NOVA?

Aquesta és una sensació tan habitual com paralitzant. I és que vivim en un món en canvi continu i quan et deixes posat el pilot automàtic et pot passar que perdis el rumb. Et puc ajudar a traçar un nou mapa per a que t’orienti de nou a la teva vida.

TERÀPIA DE PARELLA

VOLS CONSTRUIR UNA HISTÒRIA D’AMOR REAL?

Sembla una pregunta òbvia, perquè ningú voldria una història d’amor fictícia. El cert és que, tot i que no sigui el més desitjable, és el que sovint genera conflictes en les parelles, perquè sí, encara existeixen molts mites al voltant del que es suposa que és “l’amor vertader”. Així és que si la vostra relació de parella és insatisfactòria, us trobeu en un punt mort o no us aconseguiu entendre, us puc ajudar a transformar aquesta situació per avançar a un punt diferent.

SEXOLOGIA FEMENINA

VOLS GAUDIR DE LA TEVA SEXUALITAT?

Com a dona optimista que per naturalesa sóc, espero que la teva resposta sigui afirmativa. I si tot i desitjar-ho no ho aconsegueixes, no desesperis, el sexe, tot i que tingui una part instintiva, té molt d’emoció. La sexualitat femenina segueix estant envoltada de prejudicis i expectatives irreals, que generen frustració, insatisfacció i angoixa. No et preocupis si ara aquesta és la teva vivència, perquè et puc ajudar a recuperar el desig, transformar les pors en confiança i gaudir d’una sexualitat plena i divertida.

ALTRES SERVEIS


CURSOS I TALLERS

Construiràs les bases per a la teva història d’amor particular

CONFERÈNCIES

T’animes a participar?

Obrir whatsapp
1
Hola! En que et puc ajudar?
Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)