SEXOLOGIA FEMENINA

La sexologia femenina t’ajudarà a transformar els teus problemes sexuals i aprendre a viure una nova sexualitat amb tu mateixa. Vull ajudar-te a que trobis el camí cap al plaer i el desig sexual.

A continuació et proposo 3 preguntes que et poden donar informació sobre com vius la teva sexualitat en aquest moment. T’animo a que les responguis de manera sincera i tranquil·la, doncs el primer pas de tot canvi és conèixer i prendre consciència del punt de partida.

1. Quina imatge et ve al cap quan penses en sexe?

2. Com et sents quan penses en la propera relació sexual?

3. Quina relació tens amb el teu cos?

COM VIVIM EL SEXE LES DONES?

La sexualitat és un àrea íntima de la vida de les persones que hauria d’aportar-te plaer. No obstant, no sempre el sexe i el plaer van de la mà. Quan el gaudir es tenyeix d’angoixa i malestar, el sexe passa a ser insatisfactori i, per tant, un problema que afecta directament al benestar emocional.

El desconeixement del propi cos, determinades idees i aprenentatges, les pors i les inseguretats, són alguns dels motius que mantenen una vivència de la sexualitat instatisfactòria en moltes dones.

QUAN ÉS UN BON MOMENT, ALESHORES, PER FER PSICOTERÀPIA?QUAN ÉS UN BON MOMENT PER CONSULTAR UNA SEXÒLOGA?QUAN ÉS UN BON MOMENT, ALESHORES, PER FER PSICOTERÀPIA?

Tens poc desig sexual i sents que amb el anys va disminuint.

Sents dolor durant les relacions sexuals que interfereix en la teva excitació.

Et costa arribar a l’orgasme o creus que mai l’has sentit.

T’agradaria deixar-te anar en les teves relacions sexuals però acostumes a estar controlant la situació.

Et resulta difícil gaudir i et centres més la teva parella que en el teu propi plaer.

COM ET PUC AJUDAR?


Com a dona el teu cos és una font de plaer amb infinitat de possibilitats. Per aquest motiu, com a sexòloga per a dones, et vull ajudar a vèncer les teves pors i inseguretats per viure una sexualitat sana i divertida.


SESSIÓ D’AVALUACIÓ


Vols fer una primera visita amb mi per a que comencem a treballar en la teva sexualitat?

Pots omplir el formulari amb les teves dades, estaré encantada de conèixer la teva història.


T’informo que la informació que em facilites serà tractada per la Isabel Moreno  com a responsable de la web i del tractament, amb la finalitat de tractar les tyeves dades per atendre a la teva sol·licitud. les dades proposrcionades es conservaran mentre no sol·licitis la cessió de l’activitat. les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en els que existeixi una obligació legal. la legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part del interessat. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió a info@isabelmorenopsico.com, així com el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a agpd.es.  Pots conèixer la informació adicional en relació a les dades personals a la nostra Política de privacitat.

  Nom

  Cognoms

  Email

  Telèfon

  Consulta

  Missatge

  Obrir whatsapp
  1
  Hola! En que et puc ajudar?
  Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)