Sexualitat i Erotisme per dones

CURSOS I TALLERS


SEXUALITAT I EROTISME PER A DONES
Descobreix i gaudeix amb el potencial real del teu cos de dona.

Descobreix el potencial real que té el teu cos de dona. Aprèn a gaudir de la teva sexualitat manera lliure, relaxada i divertida.

Coneix com s’expressa el teu cos, com funciona la teva ment per crear el teu propi còctel sexual. Quan et coneixes sexualment, pots buscar allò que et dóna plaer, demanar el que necessites, satisfer els teus gustos i aprendre a viure la teva sexualitat de manera plena i divertida.

Et costa saber com s’expressa el teu cos quan t’excites?

T’agradaria tenir més recursos eròtics?

A vegades et bloqueges i no aconsegueixes deixar-te anar?

Creus que encara tens algunes idees distorsionades sobre el sexe i t’agradaria canviar-les?

Si la teva resposta ha estat afirmativa en la majoria de les preguntes anteriors, estàs de sort, perquè et proposo un taller en el que conèixer tots els secrets de la sexualitat femenina.

Aquest és un espai que fa temps que em venia molt de gust crear. Per aquest motiu l’he ideat amb molt d’amor i cura per a que et trobis un espai d’aprenentatge, confiança i proximitat.

La sexualitat de les dones ha estat tenyida de molts prejudicis i d’idees distorsionades, que poden haver-te portat a una vivència, en algunes ocasions, frustrant i insatisfactòria. I jo vull ajudar-te a que et coneguis sexualment, per a que aconsegueixis viure el sexe de manera més satisfactòria i lliure.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Et proposo un espai en el que descobrir com funciona la teva sexualitat com a dona.

Coneixeràs la teva resposta sexual, elaboraràs el teu mapa erogen i començaràs a crear nous recursos eròtics per a enriquir la teva vida sexual.

Serà en un entorn d’amor i de confiança. Vull que et sentis còmoda, i quina millor manera que entre altres dones amb les teves mateixes necessitats, curiositats, pors i preocupacions.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?

Et vull ajudar a viure una sexualitat més lliure, connectada i divertida. I per aconseguir-ho descobriràs com funciona i s’expressa el teu cos i el teu cervell quan t’excites. Aprendràs a confiar en tu i en la teva parella enfortint la seguretat per vèncer les teves inseguretats. Connectaràs amb el vertader erotisme que viu en tu per a que aconsegueixis desenvolupar-lo i potenciar-lo.

Conèixer la teva sexualitat, en aquest taller serà com un viatge cap a la part més íntima de tu mateixa, en la que et trobaràs amb aquest potencial que et permet gaudir amb el teu cos.

En aquest viatge ens pararem en 5 aspectes important:

Data del proper taller: Pròximament es publicarà la data pel proper taller.

Places limitades, s’assignaran per ordre d’inscripció

Obrir whatsapp
1
Hola! En que et puc ajudar?
Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)