PSICOTERÀPIA PER A CRISIS EMOCIONALS

T’ofereixo una psicoteràpia adaptada al teu cas


Cada persona té les seves característiques pròpies, especials i úniques. El meu compromís com a psicòloga és oferir una teràpia psicològica amb rigor, eficaç i humana, que t’ajudi a resoldre el teu problema i promogui un estat de benestar futur.

PER QUÈ APAREIXEN LES CRISIS I ELS PROBLEMES EMOCIONALS?

El ritme habitual del dia a dia que portem acostuma a ser massa ràpid, i aquest fet et pot dur a que no prestis gaire atenció a com estàs. És possible que no paris a pensar en si la vida que vius és la que vols viure, si es satisfactòria o no, i senzillament segueixis el teu camí en mode pilot automàtic.

Els teus pensaments i les teves emocions són les catalitzadores d’expressar el que et va passant, aquesta és una premissa clau per a la psicologia. La ment tradueix i interpreta el que el cos va expressant en funció de les experiències i la vida que vius. Quan no has aprés a entendre i traduir les teves emocions, és probable que les malinterpretis i generis símptomes. Aquest és un moment en el que fer teràpia individual amb un psicòleg  serà molt important per a tu.

Pensa que al llarg de la vida és relativament fàcil viure moments d’angoixa, inseguretat i insatisfacció, crisis vitals i emocionals que tu sol no tens perquè saber resoldre.

QUAN ÉS UN BON MOMENT, ALESHORES, PER FER PSICOTERÀPIA?

Et sents perdut fa temps i tens la sensació de donar tombs sense un rumb clar.

Has perdut la il·lusió i sense adonar-te la teva vida s’ha tornat buida i avorrida.

Pateixes algun símptoma d’ansietat que interfereix en la teva vida habitual.

T’has tornat gris i irritable i vols recuperar l’alegria a la teva vida.

Et sents insatisfet amb tu mateix i vols recuperar la seguretat personal.

Ets molt crític amb tu mateix i necessites aprendre a ser més amable i amorós.

Et costa defensar-te i expressar la teva opinió i vols aprendre estratègies de comunicació assertiva.

COM ET PUC AJUDAR?


I recorda, tu també pots construir la teva història d’amor amb tu mateix i deixar enrere el cantó fosc de la vida que no et deixa ser feliç.


SESSIÓ D’AVALUACIÓ


Vols fer una primera visita amb mi per a que comencem a treballar en la teva història?

Pots omplir el formulari amb les teves dades, estaré encantada de conèixer la teva història.


T’informo que la informació que em facilites serà tractada per la Isabel Moreno  com a responsable de la web i del tractament, amb la finalitat de tractar les tyeves dades per atendre a la teva sol·licitud. les dades proposrcionades es conservaran mentre no sol·licitis la cessió de l’activitat. les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en els que existeixi una obligació legal. la legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part del interessat. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió a info@isabelmorenopsico.com, així com el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a agpd.es.  Pots conèixer la informació adicional en relació a les dades personals a la nostra Política de privacitat.

  Nom

  Cognoms

  Email

  Telèfon

  Consulta

  Missatge

  Obrir whatsapp
  1
  Hola! En que et puc ajudar?
  Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)