SOBRE MI

Sóc la Isabel Moreno, psicòloga general sanitària col·legiada número 16035,  formada en psicoterapia integradora i especialitzada en crisis emocionals, relacions de parella i sexualitat femenina.

Durant els primers anys de professió, vaig tenir el privilegi de treballar per diferents centres de psicologia i sexologia. Van ser uns anys de molta feina i grans aprenentatges. Conèixer diverses metodologies teòriques, treballar amb equips multidisciplinars, tenir la oportunitat de treballar amb pacients amb problemàtiques molt diverses, aquesta va ser la meva primera escola com a psicòloga.

Al 2013 vaig decidir emprendre la meva trajectòria professional en solitari i crear la meva pròpia consulta. Gràcies al que he après he pogut desenvolupar una metodologia de treball pròpia que em permet adaptar-la a les necessitats de cada persona o parella.

Paral·lelament a la meva experiència professional, segueix havent una cosa que és fonamental per mi, la formació. Aquest és un compromís amb mi mateixa i amb els meus pacients. Seguir formant-me, em permet aprendre a l’hora que creixo com a professional,  d’aquesta manera sento que puc ajudar i oferir una teràpia més eficaç i amb major rigor i professionalitat.

Pots consultar la meva trajectòria professional aquí

Tinc una professió que m’apassiona, a l’igual que em mereix un profund respecte. Em sento molt agraïda per cadascuna de les persones i parelles que confien amb mi i s’atreveixen a mostrar el seu dolor i vulnerabilitat. El meu compromís com a psicòloga és oferir una teràpia de qualitat en un espai proper, càlid i de confiança.

Aquests són els 3 PROTAGONISTES que et trobaràs a TERÀPIA si decideixes que treballem junts:

Una teràpia adaptada a les teves necessitats.

Cada procés és únic perquè cada persona és diferent. Dissenyaré una teràpia exclusiva per tu i les teves necessitats. D’aquesta manera aconseguiràs identificar els mecanismes que mantenen el problema per posar en marxa els recursos i les estratègies necessàries que et permetin el canvi.

No trobaràs solucions màgiques.

No et puc oferir màgia, en psicologia no existeix, però si t’ajudaré a que recuperis les teves capacitats, confiïs en elles i aprenguis noves estratègies de gestió emocional i relacional.

Espai de confiança.

Per mi és fonamental que et sentis a gust. Per aquest motiu, prioritzo poder crear un clima d’escolta sincer i d’empatia, en el que et sentis còmode i tranquil.

Una de les meves frases preferides i que descriu a la perfecció l’objectiu de la teràpia és:

“Primer descobreix-te, per després atrevir-te a ser!

I jo vull ajudar-te per a que ho aconsegueixis.

Obrir whatsapp
1
Hola! En que et puc ajudar?
Pots escriure aquí la teva consulta i et respondre'm tan aviat com ens sigui possible :)